Αρχική ΣελίδαSite Map Συστήματα Προγραμματισμού Time/systemΕκπαιδευτικές ταινίες και μέσα επιχειρησιακής επιμόρφωσηςΕνδοεπιχειρησιακά σεμινάρια και προγράμματα επιμόρφωσηςΠρακτικές ιδέες για ανάπτυξη και αποτελεσματικότηταΕπικοινωνία με την PANOPTRON
 

Το ολοκληρωμένο εργαλείο προγραμματισμού για τον επαγγελματία

Business System A5

Το Επαγγελματικό Σύστημα Προγραμματισμού (Business System) του Time/system απευθύνεται σ' εκείνους που απαιτούν ένα δομημένο σύνολο πληροφοριών προκειμένου να οργανώνουν το χρόνο και την εργασία τους.

Με σελίδες μεγέθους A5 (14,8 x 21 cm) χωράει εύκολα στην τσάντα ή τον χαρτοφύλακά σας, έχοντας παράλληλα μια μορφή που επιτρέπει την εύκολη καταχώριση και διαχείριση όλων των κρίσιμων στοιχείων και πληροφοριών που θέλετε να έχετε ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας.

Προορίζεται κυρίως για επαγγελματικό περιβάλλον και παρέχει πλήρη δυνατότητα καθημερινού προγραμματισμού, διαχείρισης πληροφοριών και στρατηγικού σχεδιασμού.


Επαγγελματικό Σύστημα Προγραμματισμού (Business System A5) Time/system
Ημερήσιο Φύλλο
Εβδομαδιαίο Φύλλο
Για να δείτε δείγμα ημερήσιου ή εβδομαδιαίου φύλλου, κάντε κλικ παραπάνω στον αντίστοιχο τύπο.

Για να μάθετε περισσότερα για το Επαγγελματικό Σύστημα Προγραμματισμού Time/system, δείτε τις Οδηγίες Χρήσης.

Το Επαγγελματικό Σύστημα Προγραμματισμού διατίθεται σε ημερήσιο (ημέρα ανά σελίδα) και σε εβδομαδιαίο (εβδομάδα ανά σελίδα) τύπο.

Ο εβδομαδιαίος τύπος είναι ιδανικός για ανθρώπους που θέλουν απλώς να διατηρούν γενική εποπτεία ραντεβού και εργασιών. Για εκείνους όμως που επιθυμούν να προγραμματίζουν λεπτομερέστερα την ημέρα τους, ενδείκνυται ο ημερήσιος τύπος.

Για να ξεκινήσετε, μπορείτε να προμηθευτείτε το πλήρες αρχικό πακέτο που περιλαμβάνει πλαστικά διαχωριστικά για συστηματική ταξινόμηση των πληροφοριών σας, καθώς και χρονολογημένα φύλλα για ένα ολόκληρο έτος.

Δεν περιλαμβάνεται χαρτοφύλακας.

Θα πρέπει να επιλέξετε ξεχωριστά τον χαρτοφύλακα (binder) μέσα στον οποίο θα τοποθετήσετε τα φύλλα του συστήματός σας.


 
       
Copyright PANOPTRON