Αρχική ΣελίδαSite Map Συστήματα Προγραμματισμού Time/systemΕκπαιδευτικές ταινίες και μέσα επιχειρησιακής επιμόρφωσηςΕνδοεπιχειρησιακά σεμινάρια και προγράμματα επιμόρφωσηςΠρακτικές ιδέες για ανάπτυξη και αποτελεσματικότηταΕπικοινωνία με την PANOPTRON
 
 

Η φιλοσοφία του Time/system

Αντικειμενικός σκοπός του Time/system είναι να προαγάγει τον επαγγελματισμό και να αυξήσει την απόλαυση από τη ζωή και την εργασία μας.

Η λύση που προτείνει το Time/system έγκειται σε δύο στοιχεία:

Τη φιλοσοφία που υποστηρίζει το χρήστη στον προσδιορισμό των αξιών του και των πιο σημαντικών στόχων του.

Το σύστημα διαχείρισης, το εργαλείο και τη μέθοδο που συνδυάζονται για την υλοποίηση της φιλοσοφίας: τη διαφύλαξη των αξιών και την επίτευξη των στόχων.

Ο χρήστης του συστήματος διαχείρισης

Βρίσκεται στο επίκεντρο ως άτομο, αφού η λύση του Time/system εξαρτάται από τις προσωπικές ανάγκες κάθε ανθρώπου.

Αποκτά ουσιώδες πλεονέκτημα, το οποίο συνίσταται πρώτιστα στη βελτίωση της αυτοοργάνωσής του.

Διαθέτει ένα άκρως επαγγελματικό και προηγμένο εργαλείο, του οποίου η συνεισφορά στην αύξηση της αποτελεσματικότητας έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Γίνεται αποδέκτης ερεθισμάτων και ιδεών για ανάπτυξη τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή, εξασφαλίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο σημαντικό πλεονέκτημα για τον εαυτό του.

Time/system

Ο λογότυπος του Time/system, με το εξωτερικό και το εσωτερικό τετράγωνο, συμβολίζει το όλον:

Το τετράγωνο αντιπροσωπεύει τις τέσσερις διαστάσεις της πραγματικότητάς μας - τις τρεις διαστάσεις του χώρου και τη διάσταση του χρόνου.

Η ένθεση του εσωτερικού τετραγώνου μέσα στο εξωτερικό σημαίνει ότι τα πάντα περιλαμβάνονται. Το εξωτερικό τετράγωνο αντιπροσωπεύει το δοχείο και το εσωτερικό το περιεχόμενο.

 
 
       
Copyright PANOPTRON