Αρχική ΣελίδαSite Map Συστήματα Προγραμματισμού Time/systemΕκπαιδευτικές ταινίες και μέσα επιχειρησιακής επιμόρφωσηςΕνδοεπιχειρησιακά σεμινάρια και προγράμματα επιμόρφωσηςΠρακτικές ιδέες για ανάπτυξη και αποτελεσματικότηταΕπικοινωνία με την PANOPTRON
 

Εκτυπώστε δωρεάν τα δικά σας φύλλα Time/system

Μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα του Time/system αποκτώντας καλύτερη γνώση για τα πρακτικά και χρήσιμα φύλλα του και εκτυπώνοντας εκείνα που εσείς χρειάζεστε.

Εδώ θα βρείτε πολλά τυποποιημένα φύλλα για τα Συστήματα Business και Compact του Time/system που καλύπτουν κύρια θέματα οργάνωσης και προγραμματισμού, όπως διαχείριση έργων, συσκέψεις, οικονομικός προγραμματισμός, πωλήσεις, καθώς και τομείς γενικών πληροφοριών.

Μπορείτε απλώς να τυπώσετε τα φύλλα που χρειάζεστε, να τα τρυπήσετε και να τα τοποθετήσετε μέσα στο σύστημά σας.

Όλα αυτά τα χρήσιμα φύλλα θα σας παράσχουν υποστήριξη και βοήθεια για να κάνετε απλούστερη και ευκολότερη την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.

Οδηγίες Εκτύπωσης

Επιλέξτε την κατηγορία φύλλων (Business System ή Compact System) που σας ενδιαφέρουν.

Επιλέξτε το όνομα του φύλλου που θέλετε να εκτυπώσετε.

Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει, κάνετε κλικ στο εικονίδιο του εκτυπωτή.

Στο διάλογο εκτύπωσης, βεβαιωθείτε ότι είναι αποεπιλεγμένο το κουτί "Fit to page" ή ότι η επιλογή "Paper Scaling" είναι "None"

Στο διάλογο εκτύπωσης, επιλέξτε τις "Ιδιότητες" (Properties) του εκτυπωτή και βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος σελίδας είναι ίδιο με αυτό (A5, A4) του φύλλου που θέλετε να εκτυπώσετε.

Τοποθετήστε στον εκτυπωτή σας ένα φύλλο κατάλληλου μεγέθους και προχωρήστε στην εκτύπωση.

 

Εκτύπωση Τυποποιημένων Φύλλων Time/system

Φύλλα Business System

Φύλλα Compact System

Οδηγίες Εκτύπωσης

     
 
       
Copyright PANOPTRON