Αρχική ΣελίδαSite Map Συστήματα Προγραμματισμού Time/systemΕκπαιδευτικές ταινίες και μέσα επιχειρησιακής επιμόρφωσηςΕνδοεπιχειρησιακά σεμινάρια και προγράμματα επιμόρφωσηςΠρακτικές ιδέες για ανάπτυξη και αποτελεσματικότηταΕπικοινωνία με την PANOPTRON
 
 
Επιλέξτε τον τύπο συστήματος που σας ταιριάζει
Business System
Compact System

Το Επαγγελματικό Σύστημα Προγραμματισμού (Business System A5) με σελίδες μεγέθους A5 (14,8 x 21 cm) παρέχει πλήρη δυνατότητα καθημερινού προγραμματισμού, διαχείρισης πληροφοριών και στρατηγικού σχεδιασμού. Χωράει εύκολα στην τσάντα ή το χαρτοφύλακά σας, έχοντας παράλληλα μια μορφή που επιτρέπει την εύκολη καταχώριση και διαχείριση όλων των κρίσιμων στοιχείων και πληροφοριών που θέλετε να έχετε ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας.

Το Σύστημα Compact με σελίδες μεγέθους 8,5 x 16,9 cm περιλαμβάνει τα πιο πολλά από τα στοιχεία και χαρακτηριστικά του Επαγγελματικού Συστήματος αλλά σε μικρότερη μορφή.

Τα Συστήματα Προγραμματισμού Time/system χρησιμοποιούνται σ' ολόκληρο τον κόσμο και βασίζονται σε δοκιμασμένα πρότυπα. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε τον τύπο που ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας ανάγκες οργάνωσης και προγραμματισμού.

 
       
Copyright PANOPTRON