Αρχική ΣελίδαSite Map Συστήματα Προγραμματισμού Time/systemΕκπαιδευτικές ταινίες και μέσα επιχειρησιακής επιμόρφωσηςΕνδοεπιχειρησιακά σεμινάρια και προγράμματα επιμόρφωσηςΠρακτικές ιδέες για ανάπτυξη και αποτελεσματικότηταΕπικοινωνία με την PANOPTRON
 

Το τέλειο μέσο για να μεταδώσετε τα εκπαιδευτικά σας μηνύματα

Στόχος κάθε επιμορφωτικού προγράμματος είναι να συναρπάσει, να εμπνεύσει, να ευαισθητοποιήσει, να εκπαιδεύσει και να παρακινήσει - και η εκπαιδευτική ταινία έχει καθιερωθεί σαν το πλέον αποτελεσματικό μέσο για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ανεξάρτητα από το αν επιθυμείτε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα των διοικητικών στελεχών σας, να βελτιώσετε τα επίπεδα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας ή να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας και τη θέση σας απέναντι στους ανταγωνιστές σας, οι εκπαιδευτικές ταινίες της PANOPTRON θα αποτελέσουν άριστο "όχημα" για τη μετάδοση των εκπαιδευτικών σας μηνυμάτων.

Οι εκπαιδευτικές ταινίες της PANOPTRON προέρχονται από παγκοσμίως κορυφαίους παραγωγούς εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Παράλληλα, συνδυάζουν τα αυστηρότερα πρότυπα αρτιότητας παραγωγής με το μέγιστο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα. Όχι μόνο διαφωτίζουν και εκπαιδεύουν αλλά και ψυχαγωγούν.

Οι ίδιες εκπαιδευτικές ταινίες διατίθενται σε περισσότερες από σαράντα χώρες και χρησιμοποιούνται σε τακτική βάση από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στον κόσμο, καθώς και από διεθνείς ενώσεις και οργανισμούς.

Όλες οι εκπαιδευτικές ταινίες της PANOPTRON διατίθενται μεταγλωττισμένες ή υποτιτλισμένες στα Ελληνικά και συνοδεύονται από πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό για την αποτελεσματική αξιοποίησή τους είτε στο πλαίσιο ενός εκπαιδευτικού προγράμματος είτε ως μέσων ατομικής μελέτης για τα μέλη του οργανισμού σας.

Στην ενότητα Ιδέες για την εκπαίδευση και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού θα βρείτε πρακτικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την εκπαιδευτική ταινία που θα μεταδώσει τα δικά σας εκπαιδευτικά μηνύματα και να δημιουργήσετε με βάση αυτή την ταινία ένα αποτελεσματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
 
       
Copyright PANOPTRON