Αρχική ΣελίδαSite Map Συστήματα Προγραμματισμού Time/systemΕκπαιδευτικές ταινίες και μέσα επιχειρησιακής επιμόρφωσηςΕνδοεπιχειρησιακά σεμινάρια και προγράμματα επιμόρφωσηςΠρακτικές ιδέες για ανάπτυξη και αποτελεσματικότηταΕπικοινωνία με την PANOPTRON
 

Δημιουργία Αποτελεσματικών Ομάδων

Υπήρξατε ποτέ μέλος μιας ομάδας που δεν λειτουργούσε; Ποιες είναι οι εμπειρίες σας από μια ομάδα στην οποία οι άνθρωποι δεν επικοινωνούν στο ίδιο επίπεδο και στην οποία οι διαφορές απόψεων και οι εσωτερικοί αγώνες για εξουσία καταλήγουν σε δυσάρεστο κλίμα εργασίας και ατμόσφαιρα κακοπιστίας;

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο του Time/system για τη Δημιουργία Αποτελεσματικών Ομάδων είναι ο τέλειος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι οι ομάδες στο δικό σας οργανισμό αποδίδουν στο μέγιστο και εκπληρώνουν την αποστολή τους. Βασισμένο στην εκτεταμένη εμπειρία για την ομαδική εργασία, την επικοινωνία και τον προγραμματισμό που το Time/system έχει συσσωρεύσει μέσα στα τελευταία είκοσι έτη, το διήμερο αυτό εκπαιδευτικό σεμινάριο μυεί τους συμμετέχοντες στους παράγοντες και τις διαδικασίες που βοηθούν ή παρεμποδίζουν τη συνεργασία μέσα σε μια ομάδα.

Οφέλη

Το οφέλη ομάδων που λειτουργούν αποτελεσματικά είναι αναρίθμητα. Τα απώτερα οφέλη, όπως καλύτερα αποτελέσματα και βελτιωμένη αποδοτικότητα, συμπληρώνονται από μια σειρά άλλων λιγότερο χειροπιαστών οφελών, όπως καλύτερο ομαδικό πνεύμα (που μεταδίδεται και σε άλλα τμήματα) και μεγαλύτερη παρακίνηση.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε άτομο που είναι μέλος ομάδας ή ηγέτης ομάδας. Ενδείκνυται η συμμετοχή ολόκληρης της ομάδας σαν πρώτο βήμα για τη βελτίωση της απόδοσής της. Από το σεμινάριο θα ωφεληθούν ιδιαίτερα ομάδες με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Τα μέλη της ομάδας δεν έχουν στο νου ένα συλλογικό στόχο.

Αισθάνονται έλλειψη επικοινωνίας και διαθέτουν ανεπαρκείς πληροφορίες.

Υπάρχει έλλειψη δέσμευσης μέσα στην ομάδα.

Δεν συνεισφέρουν ενεργητικά όλα τα μέλη.

Υπάρχει απροθυμία για την παροχή υποστήριξης σε άλλα μέλη της ομάδας.

Το κλίμα επιδεινώνεται από την έλλειψη ενδιαφέροντος και διάθεσης για συνεργασία.

Η ομάδα αδυνατεί να επιλύσει προβλήματα και συγκρούσεις με εποικοδομητικό τρόπο.

Διάρκεια

Το σεμινάριο είναι διήμερο με συνολική διάρκεια 16 ωρών. Η δομή του σεμιναρίου είναι λογικά διαρθρωμένη και εύκολα κατανοητή και οδηγεί τους συμμετέχοντες στο να συνειδητοποιήσουν τον τρόπο για μέγιστη αξιοποίηση του δυναμικού τους και εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων τόσο σαν άτομα όσο και σαν ενιαία, ισχυρή ομάδα.

  Δημιουργία Αποτελεσματικών Ομάδων
     
   
Top
 
       
Copyright PANOPTRON