Αρχική ΣελίδαSite Map Συστήματα Προγραμματισμού Time/systemΕκπαιδευτικές ταινίες και μέσα επιχειρησιακής επιμόρφωσηςΕνδοεπιχειρησιακά σεμινάρια και προγράμματα επιμόρφωσηςΠρακτικές ιδέες για ανάπτυξη και αποτελεσματικότηταΕπικοινωνία με την PANOPTRON
 

Εισαγωγή στο Επαγγελματικό Σύστημα Προγραμματισμού Time/system

Το σεμινάριο έχει σαν σκοπό να υπενθυμίσει στους συμμετέχοντες τις θεμελιώδεις αρχές διαχείρισης του χρόνου και να τους εισαγάγει στην αποτελεσματική χρήση του Επαγγελματικού Συστήματος Προγραμματισμού Time/system.

Αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο αποτελεί ένα δυναμικό επιμορφωτικό πρόγραμμα που εστιάζεται στη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του χρόνου σας σε συνδυασμό με την αποτελεσματική χρήση του πανίσχυρου εργαλείου που το Time/system αποκαλεί Επαγγελματικό Σύστημα Προγραμματισμού.

Εκτός από ένα ολοκληρωμένο υπόβαθρο φιλοσοφίας και θεωρίας για τη διαχείριση του χρόνου σας, το σεμινάριο παρέχει μια πλήρη πρακτική μεθοδολογία για την αύξηση της προσωπικής σας αποτελεσματικότητας μέσα από την εφαρμογή καθημερινών απλών τεχνικών προγραμματισμού.

Οφέλη

Το οφέλη του εκπαιδευτικού σεμιναρίου Εισαγωγή στο Επαγγελματικό Σύστημα Προγραμματισμού Time/system είναι πολυάριθμα:

Έχει αποδειχθεί στατιστικά ότι με την ορθή χρήση του Επαγγελματικού Συστήματος, η ατομική και η ομαδική αποτελεσματικότητα μπορεί να αυξηθεί μέχρι και 20%.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πλήρη και ξεκάθαρη γνώση της θεωρίας διαχείρισης του χρόνου και θα έχουν την ευκαιρία πρακτικής εξάσκησης στη χρήση των κατάλληλων μεθόδων προγραμματισμού.

Τα μεμονωμένα άτομα θα αποκομίσουν βελτιωμένη συνολική εποπτεία και πρακτικές ιδέες για τη μέγιστη αξιοποίηση του χρόνου τους - τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι.

Οι ομάδες θα αποκτήσουν ένα κοινό εργαλείο προγραμματισμού - θα επικοινωνούν και θα προγραμματίζουν χρησιμοποιώντας κοινό πλαίσιο και κοινή “γλώσσα”, εξασφαλίζοντας καλύτερα αποτελέσματα.

Θα υπάρξει μείωση των αναποτελεσματικών μεθόδων εργασίας.

Θα αυξηθεί η επίγνωση της σπουδαιότητας του καθορισμού προτεραιοτήτων.

Θα μειωθούν δραστικά τα επίπεδα στρες.

Σε ποιους απευθύνεται

Μήπως αντιμετωπίζετε προβλήματα στην καθημερινή διαχείριση του χρόνου σας;

Μήπως δεν διαθέτετε συνολική εποπτεία της εργασίας σας;

Έχετε βρεθεί ποτέ στην κατάσταση να πρέπει να διεκπεραιώσετε αναρίθμητες εργασίες, χωρίς να γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε;

Θα μπορούσε ο βελτιωμένος προγραμματισμός να σας παράσχει καλύτερα αποτελέσματα;

Μήπως οι γνώσεις σας για τη θεωρία διαχείρισης του χρόνου παρουσιάζουν κενά;

Αν ισχύει οποιοδήποτε από τα παραπάνω, τότε το εκπαιδευτικό σεμινάριο Εισαγωγή στο Επαγγελματικό Σύστημα Προγραμματισμού Time/system θα είναι αναμφίβολα ωφέλιμο για σας.

Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε νέους όσο και σε παλαιούς χρήστες του Συστήματος, αλλά και σε κάθε άτομο που θέλει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά του και τον τρόπο που διαχειρίζεται το χρόνο του.

Διάρκεια

Το σεμινάριο είναι μονοήμερο με συνολική διάρκεια 8 ωρών. Εκτός από τις πρακτικές ιδέες για τη χρήση του Επαγγελματικού Συστήματος, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στις θεωρίες και στις τεκμηριωμένες προσεγγίσεις για τον ορθό προγραμματισμό και την ορθή διαχείριση του χρόνου.

  Εισαγωγή στο Επαγγελματικό Σύστημα Προγραμματισμού Time/system
     
   
Top
 
       
Copyright PANOPTRON