Αρχική ΣελίδαSite Map Συστήματα Προγραμματισμού Time/systemΕκπαιδευτικές ταινίες και μέσα επιχειρησιακής επιμόρφωσηςΕνδοεπιχειρησιακά σεμινάρια και προγράμματα επιμόρφωσηςΠρακτικές ιδέες για ανάπτυξη και αποτελεσματικότηταΕπικοινωνία με την PANOPTRON
 

Ζητήστε μας να οργανώσουμε για σας - και στο δικό σας χώρο - ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα με βάση την εκπαιδευτική ταινία που σας ενδιαφέρει

Κάθε πρόγραμμα που περιλαμβάνεται στον κατάλογο εκπαιδευτικών ταινιών επιχειρησιακής επιμόρφωσης της PANOPTRON αποτελεί αυτοτελές εκπαιδευτικό μέσο που μπορεί να μεταβάλει δραστικά τη συμπεριφορά και την αντίληψη κάθε μέλους του προσωπικού σας που θα την παρακολουθήσει. Όταν όμως έχετε να εκπαιδεύσετε ταυτόχρονα αρκετά άτομα, τότε ενδείκνυται η διεξαγωγή ενός πλήρως δομημένου σεμιναρίου.

Η PANOPTRON αναλαμβάνει να οργανώσει και να διεξαγάγει για εσάς ένα πλήρες επιμορφωτικό σεμινάριο βασισμένο σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική ταινία του καταλόγου μας ανταποκρίνεται στις δικές σας συγκεκριμένες εκπαιδευτικές ανάγκες.

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε μέσα από τις εκπαιδευτικές ταινίες που διατίθενται από την PANOPTRON τον τίτλο που θα παράσχει τη βάση του εκπαιδευτικού προγράμματος που επιθυμείτε να προσφέρετε στους ανθρώπους του οργανισμού σας.

Τα βασισμένα σε εκπαιδευτικέςταινίες σεμινάρια της PANOPTRON εστιάζονται σε καίριους τομείς όπως διαχείριση του χρόνου, ηγεσία και παρακίνηση, εξυπηρέτηση πελατών και πωλήσεις. Όπου απαιτείται, η μορφή των σεμιναρίων μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες εκπαιδευτικές σας ανάγκες. Επιπλέον είναι δυνατό να δημιουργηθεί ένα νέο σεμινάριο με βάση τις δικές σας συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Κάθε σεμινάριο αξιοποιεί κατάλληλη ταινία για να επιδείξει και να αποσαφηνίσει τα εκπαιδευτικά σημεία. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προσωπικό σας θα αφομοιώσει και θα θυμάται τα μηνύματα πολύ καιρό μετά τη διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Τα οφέλη για τον οργανισμό σας θα αποδειχθούν πολλαπλά:

Χρησιμοποιείτε τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες όταν εσείς τις χρειάζεστε και στον κατάλληλο για σας χρόνο.

Εξοικονομείτε χρόνο στο σχεδιασμό και τη διεξαγωγή.

Προσφέρετε στους ανθρώπους σας την ευκαιρία να διδαχθούν μέσα από την ενεργή συμμετοχή σε ασκήσεις και ομαδικές δραστηριότητες.

Εξασφαλίζετε αποτελεσματική εκπαίδευση με χρήση εκπαιδευτικών ταινιών κορυφαίων παραγωγών, οι οποίες συνδυάζουν τα αυστηρότερα πρότυπα αρτιότητας παραγωγής με το μέγιστο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε μας στο +30 210 931 4054.

 

PANOPTRON Σεμινάρια βασισμένα σε εκπαιδευτικές ταινίες

Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ

Η υλοποίηση των επιμορφωτικών προγραμμάτων μπορεί να επιδοτηθεί από τον ΟΑΕΔ μέσω επιστροφής της εισφοράς που καταβάλλεται από τους εργοδότες υπέρ του Λογαριασμού για την Απασχόληση και την Επαγγελματική Κατάρτιση (ΛΑΕΚ).

Για πληροφορίες όσον αφορά στους όρους υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης ΛΑΕΚ, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://laek.oaed.gr/

     
   
Top
 
       
Copyright PANOPTRON